Totalt antall sidevisninger

søndag 24. mars 2013

Konfekt


Marsipan kuler:
 
1 eggehvite
90 g mandelmel
60 g tagatose
evt. konditorfarge
 
Mål opp det tørre og blsnd sammen til em fast klump. Tilsett mer mandelmel om nødvendig.
Trill kuler og rull i smeltet mørk sjokolade (min. 70% kakao)
 
Is sjokolade med mandler:
 
200 g mørk sjokolade
100 g cocosa (med eller uten smak, velg det du liker)
1/2 ts havsalt
smelt sammen over vannbad og ha i hakket mandeler eller andre nøtter du liker.
ha i små konfektformer og la de stivne i kjøleskap
 
oppbevar begge deler kjølig i en tett boks

1 kommentar:

  1. Hei!

    Jeg jobber for nettstedet Alleoppskrifter.no der brukerne kan søke gjennom titusener av oppskrifter fra norske mat nettsteder og blogger.

    Jeg la merke til at du har et stort antall smakfulle oppskrifter i bloggen din og jeg vil gjerne foreslå deg til å ta en titt på Matbloggtoppen her: http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen

    Hvis du ønsker å legge din blogg til listen og få resept indeksert på Alleoppskrifter.no, er alt du trenger å gjøre å følge instruksjonene her: http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

    Vårt konsept er allerede live i de andre Skandinaviske landene, samt i Sør- og Sentral-Europa, og vi leverer tusenvis av besøkende til mat bloggerne daglig.

    Forhåpentligvis vil din egen blogg også være opp i toppen!

    Varme hilsen,

    Elin
    Alleoppskrifter
    http://www.alleoppskrifter.no/

    SvarSlett