Oppskriften:
Bunn:
1 1/2 dl nøttemel (paranøtt og pekanøtt)
50 g smeltet smør
1 1/2 ss sukrin
Fyll:
2 dl crèm fraîche (35% fett)
200 g philadelphiaost
2 eggeplommer
1/2 dl sukrin
revet skall av en sitron
2 ss sitronsaft
- sett ovnen på 175 grader.
- Bland smeltet smør,sukrin og nøttemel.
- Fordel røren i bunnen av en springform.
- Forstek bunnen i 7- 10 min
- Skru opp ovnstempraturen til 200 grader.
- Rør sammen CF, philadelphiaost, og eggeplommer.
- Tilsett sukrin, skallet og saften fra sitron.
- Hell fyllet oppi den avkjølte bunnen.
- Stek kaken i 40 min nederst i ovnen.
- Oppbevar i kjøleskap.
Skal til byen i dag og få handlet inn sukrin, sukrin melis og bakepro. Så neste helg kommer det sikkert fler kake oppskrifter ;)
Pyntet med litt pisket krem, jordbær og blåbær :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar