Totalt antall sidevisninger

mandag 17. januar 2011

Kokosboller

Oppdatert oppskriften på disse NYDELIGE kokosbollene!!!!





3 eggehviter
2 ss sukrin melis 
1 pose porsjonspakke stevia (se på siden om det jeg bestiller fra iherb)
Vaniljeessens, smak den frem
2 dråper (ca) glukosesirup (for å få den smidigere i konsistensen, men går fint uten også)
3 gelantinplater
0,5 dl kokende vann

Legg gelantinplatene i kaldt vann i 5 min
Pisk eggehvitene stive og ha i sukrin og vaniljeessens litt etter litt.
Smelt gelantinen i det kokende vannet og ha i eggehviten. Hell i en tynn stråle mens du rører.

Sett i kjøleskap til de er stive (ca 30 min)


Sjokoladen:
3 store biter bokka sjokolade 70 %
1ss cocosa kokosolje extra virgin (cocosa, den grønne)
noen dråper stevia english toffee essens

Smelt alt over vannbad og hell over kokosbollene.

4 kommentarer:

  1. oh disse såg vidunderlige ut=) et spørsmål bare.. kan en bytte ut glukosesirupen med agarvesirup?
    du har en veldig fin og inspirerende blogg!

    SvarSlett
  2. Hei, det går fint å kutte glukosesirupen helt! Jeg hadde det, så ville prøve med det i.
    Så hyggelig at du liker bloggen :)

    SvarSlett
  3. skal vi helle over sjokoladen når den er varm? smelter de ikke da?

    SvarSlett
    Svar
    1. Bruk en skje og hell sjokoladen over, det skal gå fint 😊

      Slett