3 eggehviter
2 ss sukrin melis
1 pose porsjonspakke stevia (se på siden om det jeg bestiller fra iherb)
Vaniljeessens, smak den frem
2 dråper (ca) glukosesirup (for å få den smidigere i konsistensen, men går fint uten også)
3 gelantinplater
0,5 dl kokende vann
Legg gelantinplatene i kaldt vann i 5 min
Pisk eggehvitene stive og ha i sukrin og vaniljeessens litt etter litt.
Smelt gelantinen i det kokende vannet og ha i eggehviten. Hell i en tynn stråle mens du rører.
Sett i kjøleskap til de er stive (ca 30 min)
Sjokoladen:
3 store biter bokka sjokolade 70 %
1ss cocosa kokosolje extra virgin (cocosa, den grønne)
noen dråper stevia english toffee essens
Smelt alt over vannbad og hell over kokosbollene.
oh disse såg vidunderlige ut=) et spørsmål bare.. kan en bytte ut glukosesirupen med agarvesirup?
SvarSlettdu har en veldig fin og inspirerende blogg!
Hei, det går fint å kutte glukosesirupen helt! Jeg hadde det, så ville prøve med det i.
SvarSlettSå hyggelig at du liker bloggen :)
skal vi helle over sjokoladen når den er varm? smelter de ikke da?
SvarSlettBruk en skje og hell sjokoladen over, det skal gå fint 😊
Slett